0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

國立高雄師範大學110年友善校園人權環境指標及評估量表

 

教育部前於98年10月16日以臺訓(一)字第0980173822號函發「大專校院友善校園人權環境指標及評估量表」予各公私立大專校院,以協助各校檢視校園人權現況並作為人權環境評估工具,以提升校園人權氛圍。為了解本校110年執行狀況,請本校教職員生惠予填具本調查表,以做為本校改善校園人權環境的參考依據。謝謝大家!

學生事務處 敬啟

 

一、本問卷分析期間為110年,可就填答人在本校就讀或服務期間的認知填答。

 

二、為求評量之周延,本評量包含「量化評估」與「質化評估」。評量標準說明如下:

    (一)第一至九項指標採五等氏量表:非常良好(5分)、良好(4分)、尚可(3分)、待改善(2分)、亟待改善(1分)

    (二)第十項計分標準為對於學校生活是否友善的總評,評分標準為0分至100分

 

 

 

 

這份問卷有 74 個問題。
本問卷為匿名問卷。

除非問卷題目中有明確詢問您的個人資料,否則問卷不會記錄任何關於您的個人資料。

If you used an identifying token to access this survey, please rest assured that this token will not be stored together with your responses. It is managed in a separate database and will only be updated to indicate whether you did (or did not) complete this survey. There is no way of matching identification tokens with survey responses.